Indy 500 | Toronto | Laguna Seca

INDYCAR 2020 LIVE

De officiella Felix-resorna
Träffa Felix på plats

 

 

Häng med in i depån - upplev IndyCar fullt ut

Årets officiella Felix-resor går till tre olika IndyCar-race av vitt skild karaktär: Indy 500, Honda Indy Toronto och finalen på Laguna Seca. En oval, ett stadsrace och en traditionell bana, samtliga noggrant utvalda med erfarenhet från 2019 i bagaget. Oavsett vilket lopp du väljer att besöka får du alltid en exklusiv inblick i IndyCar-serien, och ett personligt möte med Felix.

Du kan läsa mer om respektive race här nedan.

Syns vi i depån? Din resa startar här. 

OBS: På grund av coronaviruset har stora delar av IndyCar-säsongen 2020 kastats om. Bland annat har Indy 500 flyttats från maj till augusti. Toronto och Laguna Seca ligger emellertid fortsatt kvar på sina ordinarie datum, men osäkerheten runt COVID-19 kan komma att innebära ytterligare förändringar framöver.

För aktuell information om hur detta påverkar din resa, vänligen kontakta We Brand, You Play på hello@webrandyouplay.com eller telefon 072-743 42 63.

 

Ladies and gentlemen, start your engines!

I samarbete med

WB

Indy 500

OBS: NYTT DATUM
20-24 augusti

Indianapolis, USA


Den 23 augusti står Felix på startlinjen i världens största race: Indy 500. Hjul mot hjul i 380 km/h ska han göra upp med 32 andra segerhungriga konkurrenter – bland andra fjolårssegraren Simon Pagenaud och F1-stjärnan Fernando Alonso – i “The Greatest Spectacle in Racing”. Runt 400 000 människor kommer att vara på plats för att bevittna det största idrottsevenemanget i världen. Blir du en av dem?

Honda Indy Toronto

8-12 juli

Toronto, Kanada


Den enda deltävlingen utanför USA körs i kanadensiska Toronto – mitt i stan. I detta spektakulära gatlopp kommer du tätt inpå bilarna, som passerar bara några meter bort, och får följa Felix jakt mot pallen på hans egen favorittyp av bana. Den gemytliga stämningen i centrala Toronto, och den kanadensiska gästfriheten, gör det här till ett av säsongens mest populära race.

Laguna Seca

17-20 september

Monterey, Kalifornien, USA


Följ den stora säsongsfinalen live på plats i Kalifornien. Vem tar hem NTT IndyCar Series 2020? Se Felix och de andra i det dramatiska fallet nerför Korkskruven, och dra nytta av den kuperade terrängen för en svårslagen vy över stora delar av banan. Laguna Seca är klassisk amerikansk racingmark och står värd för IndyCar-finalen för andra året i rad.

Officiella Felix-resor 2020