Tid är allt – Felix Rosenqvist ny ambassadör för Halda Race Pilot

Felix

 

Felix Rosenqvist har inlett ett samarbete med den svenska klocktillverkaren Halda.

Rosenqvist blir en av ambassadörerna för Halda Race Pilot, det första armbandsuret specifikt framtaget för racing, och kommer inom ramarna för samarbetet att hjälpa till i utvecklingen av framtida versioner av klockan.

- Jag är glad att få börja jobba tillsammans med Halda, säger Felix Rosenqvist. Jag har på senare tid blivit mer och mer intresserad av just klockor, och det här ger mig chansen att fördjupa mig inom det området. Att dessutom få göra det med en svensk tillverkare känns extra kul. Jag kommer att dela med mig av mina upplevelser ute på banan och på så sätt försöka bidra i designen av framtida Race Pilot-versioner. Halda har samma inställning till livet som jag: avslappnat men seriöst, och med en vilja att alltid bli bättre. Tillsammans har vi en större möjlighet att lyckas med det.

Halda3Haldas logotyp kommer att synas på Rosenqvists tävlingsutrustning under resten av säsongen. Den 24-årige smålänningen, regerande Europamästare i Formel 3, kombinerar en satsning på amerikanska Indy Lights med europeiska åtaganden för Mercedes i GT-racing och DTM under 2016. Han genomförde också ett test i Verizon IndyCar Series, Amerikas ledande formelbilsmästerskap, tidigare i veckan.

- Felix Rosenqvist betraktas som en av de mest talangfulla unga racerförarna i världen, och vi är glada att stötta honom i hans fortsatta utveckling, säger Mikael Sandström, VD på Halda. Det är naturligt att Felix bär den bästa klockan utvecklad specifikt för racing, och vi är övertygade om att hans fokus och målmedvetenhet snart kommer att ta honom till motorsportens allra största internationella scener. Den resan vill vi vara med på.

För mer information om Halda och Race Pilot-uret, vänligen besök www.haldasweden.com.

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 10.14.26